sfeer


sfeer

sfeer

sfeer

sfeer

Update november 2018:
Onder de Kersenboom gaat sabbitical!
Soms moet je belangrijke keuzes maken, na 14 jaar gaat Onder de Kersenboom een nieuw pad bewandelen. Workshops, high-tea's, lunches... Dit laten we even voor wat het is.

De seizoenen:
U kunt deelnemen aan themadagen en cursussen aangepast aan de seizoenen. Via nieuwsbrieven wordt u op de hoogt gehouden van het cursus aanbod.
Speciale dagen voor familie’s, vrienden en bijzondere gelegenheden.

High-tea middagen of taartenavonden:
Onder genot van een high-tea of taartenbuffet krijg je allerlei ideeën en technieken aangeboden om van allerlei natuurlijke materialen prachtige taarten te maken.

Cadeautjes en brocante:
In het atelier kunt u ook heerlijk snuffelen tussen allerlei woonaccessoires, snuisterijen en brocante in een Engelse, landelijke sfeer.

Opdrachten:
Hebt u geen tijd voor een workshop? Wilt u iemand verassen met een origineel cadeau? Anita maakt ook in opdracht groen- en woondecoraties aangepast aan u smaak, sfeer en stijl.

Fietstochten, wandeltochten:
‘’Onder de Kersenboom’’ heeft voor u prachtige wandel en fietstochten gemaakt, die u voeren door het Millse landschap. De tocht voert u langs landhuizen, kastelen en natuur. Deze tochten zijn mogelijk in combinatie met een themadag of cursus.

Proeverijen:
Het culinaire gedeelte bij ‘’Onder de Kersenboom’’ wordt medeverzorgd door Marius van Kuppeveld (de man van Anita). In combinatie met Anita’s cursussen verzorgt Marius proeverijen op culinair gebied, maar ook op het gebied van wijnen en destillaten.

Stylingadvies:
Op verzoek geef ik ook kleur en styling adviezen. Een andere kleur, wat nieuwe accessoires, je meubels wat verschuiven en je hebt zonder verbouwing een nieuw interieur.

Nieuwsbrief Onder De Kersenboom

 

 

 

 
meeuwstraat 3a 5451 xa mill 0485-453921