buiten

De herfst is weer begonnen. Een seizoen vol overvloed wat weer veel inspiratie geeft. Onze kersenboom verliest zijn blad vroeg dit jaar! Onder de boom liggen de pompoenen gereed en ik veeg nonchalant het gele blad tussen de pompoenen. Zo ontstaat ineens een prachtig stilleven!

Speur door de herfst en verzamel de mooiste dingen bij elkaar. Etaleer stillevens met blad, bloem en bes! Kom de herfst vieren bij “Onder de Kersenboom”!

Het kerstseizoen begint op 11 en 12 november met onze open dagen met als thema “A Country Living Christmas Dream”. Dan begint het grote genieten vooraf! Dit jaar heeft Onder de Kersenboom een samenwerking met cadeauwinkel Buitengewoon en bloemsierkunst Berends
(beide uit Mill). Gezamenlijk houden we onze kerst open dagen dus u kunt een kleine kersttour doen. Meer info komt nog.

Onder de Kersenboom staat in november/ december in de kersteditie van 2 grote woonbladen: Wohnen und Garten (het grootste woonblad van Duitsland) en Wonen Landelijke Stijl (het grootste woonblad van Nederland en België). De producties zijn in december 2016 gemaakt en de styling is gedaan door Anita.

Het herfst en winter kerst programma staat op de site dus u kunt u keuze gaan maken! Klik op nieuwsbrief en op agenda en alle informatie komt te voorschijn. Mochten data niet schikken dan kunt u even bellen of mailen en kijken we graag of we een ander arrangement voor u kunnen aanbieden.

U mag tijdens de workshops onbeperkt alle materialen gebruiken die in beide ateliers aanwezig zijn. Op deze manier maakt u een decoratie die helemaal past in de stijl van uw interieur.

U weet inmiddels onze lijfspreuk: “Van alles om je heen kun je iets moois maken”!

We kijken uit naar een warme herfst en een sfeervolle winter bij “Onder de Kersenboom” en we hopen u te ontmoeten bij “Onder de Kersenboom”.

U kunt vanaf nu inschrijven voor workshops, high tea, lunches en proeverijen Klik op agenda en nieuwsbrief en alle informatie komt te voorschijn!

Warme groeten, Anita en Marius.

Nieuwsbrief Onder De Kersenboom
De Nieuwsbrief met het programma herfst/winter 2017 kunt u nu bekijken en downloaden.
(klik hierboven op "Nieuwsbrief")

Onder de Kersenboom zit vanaf nu ook op Facebook , volg ons!

sfeer
omgeving mill
 
'Onder de kersenboom' meeuwstraat 3a 5451 xa mill 0485-453921