buiten

Gooi niets weg want van alles om je heen kun je iets moois maken! Dat is het credo van Onder de Kersenboom! Heel veel van mijn werkstukken en stillevens ontstaan met wat ik op dat moment voorhanden heb. Daardoor is nooit iets hetzelfde! Ook alle gasten bij Onder de Kersenboom zijn steeds verrast wat er tijdens een workshop ontstaat! Iedereen gaat naar huis met een werkstuk wat past bij je zelf!

Er is weer een nieuwe beweging aan het ontstaan in de interieurwereld. Na een aantal jaren van strakke witte interieurs waar geen plaats was voor verzamelingen, erfstukken en souvenirs is er door de vintagehype weer wat meer durf in het inrichten ontstaan. En daar ben ik blij mee! Je mag combineren met kringloop vondsten , design en iets van je oma. Allerlei stijlen en tijden met elkaar combineren mag! Hierdoor staan heel eigen interieurs met een afspiegeling van het leven van de bewoner. Deze eclectische interieurs passen goed bij Onder de Kersenboom!

Het nieuwe lente en zomer programma heeft veel van deze eclectische trend ! Vintage, romantiek, folklore, natuur en brocante en daar maakt u een combinatie van waardoor een uniek werkstuk ontstaat!

La cucina di Marius!

Onze buitenkamer is een echte Italiaanse cucina geworden compleet met hout gestookte oven waar broden en pizza’s in gebakken kunnen worden. Marius gaat komende lente en zomer kookworkshops geven en lunches verzorgen in een Ialiaanse sfeer!
Van onze authentieke afternoon tea kunt u natuurlijk ook weer genieten maar we l graag ven reserveren !

Koken, decoreren, lunchen , high tea, wandelen, fietsen alles kan!

Dus durf, doe en kom een workshop doen in het nieuwe lente / zomer seizoen!

Klik op agenda en nieuwsbrief en alle informatie komt te voor schijn!

Warme groeten, Anita en Marius


Onder de Kersenboom zit vanaf nu ook op Facebook , volg ons!

Nieuwsbrief Onder De Kersenboom
De Nieuwsbrief met het programma lente//zomer 2017 kunt u nu bekijken en downloaden.
(klik hierboven op "Nieuwsbrief")

sfeer
omgeving mill
 
'Onder de kersenboom' meeuwstraat 3a 5451 xa mill 0485-453921